Bevestiging beëindiging contract

Het is vervelend om te vernemen dat u het contract wilt beëindigen bij Laadnet.

U ontvangt ter bevestiging een e-mail, met het verzoek contractbeëindiging Laadnet.

I.v.m. Europese regelgeving is het per 1 juli 2022 verplicht om in apps waarin accounts gecreëerd kunnen worden, een mogelijkheid aan te bieden om accounts te laten verwijderen. Het is toegestaan dat de gebruiker vanuit de app naar een externe webpagina wordt geleid om een verzoek daartoe in te dienen.” wijzigen in “I.v.m. Europese regelgeving is het per 1 juli 2022 verplicht om in apps waarin gebruikersaccounts gecreëerd kunnen worden, een mogelijkheid aan te bieden om deze gebruikersaccounts te laten verwijderen. Uw gebruikersaccount is gekoppeld en ons contract. Om het gebruikersaccount te kunnen verwijderen, is het noodzakelijk dat het contract eerst beëindigd wordt. Voor het beëindigen van contracten en daaraan gekoppelde dienstenpakketten gelden onze algemene gebruiksvoorwaarden. Klik hier om deze te raadplegen.

Contact opnemen

* Verplicht

Aanmeldformulier

BTW-Nummer: Vul in alleen bij zakelijk gebruik. Dit is de opbouw van het btw-nummer
Betreft facturatie:

Bij Laadnet handteren wij een automatische incasso voor de facturatie, indien dit niet gewenst is kunt u dat aangeven.

Informatie laadtarief gastgebruik:

gastgebruik per kwh vanaf €0,10 tot €1,00

Stelt u uw laadstation open voor gasten, dan gaan wij voor u aan de slag om de laadtransactie te verhalen bij de verschillende laadpas-uitgevers. Wij zorgen dat voor al uw stations en voor alle transacties het verschuldigde bedrag eenmaal per maand wordt teruggestort op uw rekening. Voor elke laadtransactie waar wij voor u aan de slag gaan rekenen wij € 0,35. Dit bedrag kunt u eenvoudig via de instelbare tarieven in de app doorberekenen aan de gast-lader.

Wanneer het laadstation open staat voor gastgebruik, heeft u bij Laadnet de keuze uit een aantal laadtarieven.

Naar overzicht tarieven exclusief starttarief

Naar overzicht inclusief starttarief

Informatie servicepartner:

deze informatie hebben wij nodig mocht het laadstation een storing hebben dan is bekend welke installateur het laadstation heeft geïnstalleerd.