Over Laadnet

Over Laadnet

Laadnet is onderdeel van Rexel Nederland, de toonaangevende partner in de distributie van elektrotechnische materialen voor professionele bedrijven. Thema’s als duurzaamheid, digitalisering en nieuwe serviceconcepten zijn voor Rexel essentieel om deze rol te kunnen blijven vervullen. Met meer dan 400 collega’s ziet Rexel erop toe dat zowel haar product- als serviceaanbod naadloos aansluit op de wensen van de markt en is een verbindende factor tussen de klant, leverancier en stakeholders in de installatiebranche.

Rexel group

Rexel Nederland is onderdeel van de Rexel Group, een wereldwijde expert in de distributie van elektrotechnische producten en diensten. Het bedrijf is actief in 26 landen en telt 2.000 vestigingen waar in totaal ongeveer 26.000 mensen werken. De Rexel Group is genoteerd aan de Euronext in Parijs en had in 2021 een omzet van € 14,7 miljard. Ongeveer 56% van de omzet wordt gerealiseerd in Europa.

Rexel: Van elektrotechnische groothandel naar
de specialist met de meeste toegevoegde waarde

De oplossing

 

 

 

 

 

 

 

App voor laadstation- eigenaren en installateurs

Laadnet biedt een complete service en ondersteuning aan installateurs en geeft locatie-eigenaren inzicht in hun laadstations via een webportaal of app.

Laadstation-eigenaren kunnen:

Installateurs kunnen:

De Laadnet backend-oplossing is een belangrijk onderdeel om een aanbod te kunnen maken met laadstations voor installateurs en locatiepartners. Met het Laadnet-platform bieden we de beste laadbeheerdienst in zijn klasse. Laadstation-eigenaren krijgen volledige transparantie en inzicht in hun laadlocaties.

Contact opnemen

* Verplicht

Aanmeldformulier

BTW-Nummer: Vul in alleen bij zakelijk gebruik. Dit is de opbouw van het btw-nummer
Betreft facturatie:

Bij Laadnet handteren wij een automatische incasso voor de facturatie, indien dit niet gewenst is kunt u dat aangeven.

Informatie laadtarief gastgebruik:

gastgebruik per kwh vanaf €0,10 tot €1,00

Stelt u uw laadstation open voor gasten, dan gaan wij voor u aan de slag om de laadtransactie te verhalen bij de verschillende laadpas-uitgevers. Wij zorgen dat voor al uw stations en voor alle transacties het verschuldigde bedrag eenmaal per maand wordt teruggestort op uw rekening. Voor elke laadtransactie waar wij voor u aan de slag gaan rekenen wij € 0,35. Dit bedrag kunt u eenvoudig via de instelbare tarieven in de app doorberekenen aan de gast-lader.

Wanneer het laadstation open staat voor gastgebruik, heeft u bij Laadnet de keuze uit een aantal laadtarieven.

Naar overzicht tarieven exclusief starttarief

Naar overzicht inclusief starttarief

Informatie servicepartner:

deze informatie hebben wij nodig mocht het laadstation een storing hebben dan is bekend welke installateur het laadstation heeft geïnstalleerd.