Van elektrotechnische groothandel naar

de specialist met de meeste
toegevoegde waarde

Wat is een Servicepartner?

Als installateur kunt u zich registeren als Servicepartner van Laadnet. U krijgt dan via het Servicepartner-webportaal toegang tot het Laadnet-platform. Hiermee heeft u een overzicht van alle laadstations die u bij uw klanten heeft geïnstalleerd en ziet u welke gekoppeld zijn met het netwerk van Laadnet. Daarnaast heeft u inzicht in de status en statistieken van alle laadpunten en kunt u eenvoudig op afstand de meest voorkomende storingen verhelpen. 

Als Laadnet Servicepartner kunt u uw service naar uw klanten uitbreiden, bijvoorbeeld met proactief storingsbeheer. Indien gewenst kunnen wij zelfs automatische meldingen (per e-mail) naar uw servicedesk/meldkamer versturen zodat u op de hoogte blijft van actuele storingen. Wilt u gebruikmaken van deze mogelijkheid? Stuur een e-mail naar helpdesk@laadnet.nl of bel met 088-5008100 en een medewerker van Laadnet stelt dit voor u in.  

Bent u een medewerker van de technische dienst of locatiebeheerder en wilt u het beheer houden over de met Laadnet gekoppelde laadstations? Ook dan is het mogelijk om een Servicepartner-account aan te vragen.

Servicepartner level 1

Inzicht en storingen verhelpen

U heeft inzicht in:

Op afstand kunt u:

* Training verplicht.

 

Servicepartner level 2

+ op afstand configureren

Op afstand kunt u:

* Training verplicht op locatie. Technisch kennisniveau van het laadstation is vereist; in overleg met medewerker van Laadnet kan dit level worden toegepast.

Aanmelden als servicepartner

Vul het formulier in om u aan te melden als Servicepartner.

Contact opnemen

* Verplicht

Aanmeldformulier

BTW-Nummer: Vul in alleen bij zakelijk gebruik. Dit is de opbouw van het btw-nummer
Betreft facturatie:

Bij Laadnet handteren wij een automatische incasso voor de facturatie, indien dit niet gewenst is kunt u dat aangeven.

Informatie laadtarief gastgebruik:

gastgebruik per kwh vanaf €0,10 tot €1,00

Stelt u uw laadstation open voor gasten, dan gaan wij voor u aan de slag om de laadtransactie te verhalen bij de verschillende laadpas-uitgevers. Wij zorgen dat voor al uw stations en voor alle transacties het verschuldigde bedrag eenmaal per maand wordt teruggestort op uw rekening. Voor elke laadtransactie waar wij voor u aan de slag gaan rekenen wij € 0,35. Dit bedrag kunt u eenvoudig via de instelbare tarieven in de app doorberekenen aan de gast-lader.

Wanneer het laadstation open staat voor gastgebruik, heeft u bij Laadnet de keuze uit een aantal laadtarieven.

Naar overzicht tarieven exclusief starttarief

Naar overzicht inclusief starttarief

Informatie servicepartner:

deze informatie hebben wij nodig mocht het laadstation een storing hebben dan is bekend welke installateur het laadstation heeft geïnstalleerd.